sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

18 Aralık 2010 Cumartesi

dis agrisi

sabah 06:00 sulari saatlerdir uyanigim.dis agrisindan yatamiyorum..2 gundur devam ediyor agri.yirmilik disim abse yapmis,yanagim sisimis,sancilar icinde kivranip duruyorum.. halbuki 19 yasinda niye cikar ki bu yirmilik dis:) aksam dis hekimi arkadaslardaydik,asure yapmis sagolsun davet ettiler.ama ben agridan dolayi pek yiyemedim.hemen gidip cekelim dediler,istemedim.gerci iltahapli oldugundan antibiyotik kullanmam gerek once.

dis agrisindan azade olunca gorusmek uzere....

11 Aralık 2010 Cumartesi

ses veriyorum....

Bu aralar pek bi dumanli basim...esip gurluyor yine hayatla aramdaki ruzgar..o yuzden blog guncellemek bile gelmiyor icimden.merak eden olur diye iki satir yazayim dedim..dua eden olursa ne kadar sevinirim...

yasamin belkide tek guzelligi olan sirin hanimdan bir kare ile senlendireyim once kendimi sonra blogu...

2 Aralık 2010 Perşembe

ah su doktor kontrolleri!

Canparemin doktor kontrollerini biraz aksatmistik,ishalini firsat bilip bugun caldik doktorunun kapisini.6 ay olmus son kotrolumuzun  uzerinden geceli.tabi asisida gecikti biraz.doktorda cok agladigindan inanin doktora goturme fobisi olstu bende.cok helak oluyor,cok cirpiniyor yavrukusum..bugunde korka korka gittim.tabi hemen basladi muayane esnasinda cigliklar koparmaya.neyseki babasida gelmisti,ikimiz zor zaptetik yumurcagi.olctu,tartti, bicti derken feryadlarin en buyugu asilari olurken koptu...2 asi birden oldu ama iyi agladi kuzum.neyse sekerle felan sakinlestirdik zor bela. doktor teyzesi sagolsun pek nazik davraniyor,cok dusunceli. asi yaparken kendisinden korkup aklinda kalmasin diye,yardimcisini cagiriyor,kizimi masaya yatirdiktan sonra geliyor,ben kapatiyorum gorus alaninini gormuyor kizim doktorun asi yaptigini,yardimcisi yapiyor saniyor. iyi bir taktik, yoksa her defasinda gorunce baslar aglamaya.
en cok uzuldugum nokta ise cok az kilo almasi oldu.6 ayda 300 gr almis ala ala.boyu iyi.ama kilo dusuk.hic yemiyorki adamakilli.catlayacam birgun:) vitamin yazdi,bakalim onlar ise yarayacak mi..iste cocuklu kadinin klasik bir kesiti..

ha birde emzirme onlugunden bahsetmek istiyorumdum kac zamandir.herkese tavsiye ediyorum cok cok kullanisli ve rahat.kizim dogdugundan beri alicaktim hep tembellik ettim,1 ay kadar once aldim ve cok kizdim daha once neden almadigima. ucakta felan oyle rahat oldu ki.memlekete gittik ev kalabalik ama onluk sayesinde panik olmadim.,dugunde,kinada rahat rahat kullanabildim.tabiki yinde uluorta kullanmiyorum.bugun doktorda kullandim mesela doktor hanimin nasil hosuna gitti.ne akillica bir dusunce diyor.kizimin da cok hosuna gidiyor,altinda oyun yapiyor bana. bebegin yuzunu gormek icin kavis yapmislar, oradan bakip bakip oyunlar yapiyor sirine..
ortaliklarda stres ve panik yapip,emzirme sorunu yasamiyor insan.oh be hayat varmis!!o yuzden tum emziren annlere onemle tavsiye olunur.benim gibi varligindan haberdar olupta almayi ihmal edenler,en kisa zamanda alip,rahat edin bence.
forum istanbul'daki joker magazasindan aldim ben,e-bebkte var birde.baskada nerde var bilemiyorum. fiyatida 22 lira.
ben resimdeki desenden aldim ama baska desenleride mevcud.

detaylar burada
http://www.joker.com.tr/urun.aspx?stkID=12333

1 Aralık 2010 Çarşamba

gittik,gorduk,geldik...

kisa mi uzun mu oldugunu anlayamadigim memleket ziyaretinde, yegenimizin dugununu yapip geldik.tabi her cocuk gibi kizimda hava degisiminden oturu olsa gerek biraz rahatsizlandi.ishal,ates,kusma...tam dugune giderken dugun konvoyunda ustelik basladi kusmaya,benim tum ustum,annemin ve kizimin cicileri oldugu gibi kusmuk oldu maalesef:) dugun boyunca misk-i amber kokulu,guzel lekeler icinde dolastim tabi ben...olacak iste.olsun tek iyi olsun o,baska seyler hic onemli degil.zaten cokta ayaga kalkamadim,dugunde hep kucagimda uyudu baygin bir sekilde yavrum.cocuklu bayanin gezmede tozmada neden gozu var ki :) neyse ates ve kusmasi bitti ama ishal son surat devam ediyor.ins.o da gecer kisa zamanda.
iste bir geziden geriye kalan en buyuk basliklar bunlar oldu.
herseye ragmen gitmek gormek guzeldi...