sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

29 Ocak 2010 Cuma

ilk dis ve hemen arkasindan emekle...

Yavrum oyle bir hizla buyuyor ki cok sukur her gecen gun maceralarimiz artiyor.su an 9 ayimizin icindeyiz,belki biraz gec oldu ama 1 hafta once ilkdisi cikti. daha onun sevincini uzerimizden atamamisken kizim bize supriz yapip  emeklemeye basladi.sali gunu aksam otuyorduk ablamlar felan biz de,baktim kizim emeklemeye calisir gibi hareketler deniyo,r hepimiz merakla onu izliyoruz aa bide baktik bir kac kulac atii:)tabii hepimiz ciglik cigliga 'emekliyor' bu diye. hemen kameraya cekmeye calistim ama aksilik bu ya kameranin kaseti bitmis,tabii kacirdik o ani. olsun biz de daha hiz kazanmis gunlerini cekeriz kizim:)oyle acemi tavirlarini kimse gormesin de mi:)

2 yorum:

  1. Poposuna poposuna vursaydın annesi:))Maşallah barekallah.Öperim gıdışından:)))Sayfa başındaki ayaklı elli resimde süper çıkmış:)))Issırasım geldi:)))

    YanıtlaSil
  2. ay kiyip vururmuyum teyzesi kizima:)gelince seni kapida karsilayacak ins kizim.resim annesinin sanat denemeleri esnasinda cekilmistir:)fotografcilik kursuna gitmesekte yapiyoruz biseyler de mi..

    YanıtlaSil