sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

1 Aralık 2010 Çarşamba

gittik,gorduk,geldik...

kisa mi uzun mu oldugunu anlayamadigim memleket ziyaretinde, yegenimizin dugununu yapip geldik.tabi her cocuk gibi kizimda hava degisiminden oturu olsa gerek biraz rahatsizlandi.ishal,ates,kusma...tam dugune giderken dugun konvoyunda ustelik basladi kusmaya,benim tum ustum,annemin ve kizimin cicileri oldugu gibi kusmuk oldu maalesef:) dugun boyunca misk-i amber kokulu,guzel lekeler icinde dolastim tabi ben...olacak iste.olsun tek iyi olsun o,baska seyler hic onemli degil.zaten cokta ayaga kalkamadim,dugunde hep kucagimda uyudu baygin bir sekilde yavrum.cocuklu bayanin gezmede tozmada neden gozu var ki :) neyse ates ve kusmasi bitti ama ishal son surat devam ediyor.ins.o da gecer kisa zamanda.
iste bir geziden geriye kalan en buyuk basliklar bunlar oldu.
herseye ragmen gitmek gormek guzeldi...

3 yorum:

  1. çok geçmiş olsun,bu ara bizim ufaklıkta hastaydı inş.çarçabuk toparlanır...

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz arkadaşım.Geçmiş olsun miniğime.Olsun çocuklu annelerde gezer:))Kendime yer yapıyorum.Görüşelim en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
  3. yeniden hosgeldin :) ve gecmis olsun :( yazik demek hala da gecmemis ishali.. Allah sifa versin canim.. tabi dügüne giderken olmasi da ayrica üzücü olmus ama, öyle de olsa sevdiklerinle birlikte cok sevdigin birinin en mutlu gününde bulundun ya kiyafet batmis da olsa önemli degil:) Allah hayirlikli mutluluklar versin yeni evlilere :)

    (bu arada sayfamda sana bir mim vardi, beklerim :))

    YanıtlaSil