sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

27 Temmuz 2010 Salı

yolculuk var...

gitme vakti geldi,biraz sonra nasipse yola revan olacagiz.tedirginligim ust safada,kizimla yapacagim ilk yolculuk cunki bu.ins korktuklarim olmaz ve keyifle gecen bir yolculuk ve akabinde tatil olur .selametle donmek nasip olunca guzel haberlerle karsinizda olmak uzere....

24 Temmuz 2010 Cumartesi

buruk alisveris..

Yolculuk gorunuyor ufukta,yollar kucak acmis bizi bekliyor...bulutlarla tutusup elele,kizimin yanaklarina ruzgar degdirip gidecegiz kisa bir sure baba ocagina,ana yurda...memlekete..diyar-i kayisi cennetine..
Yegenimin dugunu vesilesi ile bir hasret giderme,bir gonul alma olacak ve benim kizimla ilk yolculugum olacagindan daha bir telasli ve heyecanliyim.

ayin 29 da dugunumuz var ins.guzel yegenimin muruvetini gorecegiz nasipse. elbette hazirlik yapmak gerekti bu dugune,bayagi bir dolastim. bebekle alsiveris yapmanin zorluklarini doyasiya yasadim!yavrumu onca saat gezdirdigim icin cok uzgunum,kizim bir iki gun ust uste biraz yoruldu aslinda yorulan ben oldum ama aglayan hep o:)
ah ne zor su giyim kusam isinin ustesinden gelmek.kapali bir bayan olarak istedigim tarzda bisey bulmak ciddi anlamda zor.genel olarak bir cok bayanin ortak fikri bu.tesettur kiyafetleri satan magazalarin cogunun zevk ve hizmet anlayisi oldukca dusuk.pek o tarz magazalari tercih etmem bu yuzden. ama denize dusen yilana sarilir misali mecbur kalinca soyle bir dolastim ozellikle fatih'teki magazalari.birsey bulmak umudum soyle kalsin bir suru naguzel not dustum beyaz sayfalara..iste notlarim:
  •  tessettur magazalarinin cogunlugunda hizmet kalitesi diye biseyin adi bile duyulmamis
  •  magazalarda calisan personelin anlayis ve gorgusu oylesine az ki
  • giysilerde model,kumas,renk altenatifi cok dusuk
  • kaliteli uzun etek ve uzun kollu bluz cok az
  •  tezgahtarlar magaza sahibinden daha kendini begenmis ve ukala(asansorde kaldigim bir magazada yardim istedim,tezgahtar kiz merdivenle inin dedi,bebek arabasinda uyuyan kizimi gosterdigimde o zaman nasil inerseniz inin deyip donep giden bir anlayis)
  • personelleri oldukca anlayissiz( kabinde bebek emzirmeme musade edilmemesini baz olarak kabul ediyorum,bir bebege kabinde emmesinin yasak oldugunu nasil izah edebilrim ki!avaz avaz aglayan bebegime sonradan acimadilar mi acaba?)
  • ceket bakiyorum kollar kisa,etek bakiyorum etek boyu kisa,bluzlar sifon kumastan,elbiselerin hepsi kolsuz,straplez,pardon hani siz kapali bayanlari dusunup calisiyordunuz!!
  • fiyatlar desen dunya markasi olmus markalarla yarisir durumda, o kaliteye o fiyatlar akillara zarar!
  • iade yok!,degisim zorla,sorunlu mallarinin arkasinda durmak yok!yani musteri memnuniyeti esas alinmamis
  • vs.vs....
iste sadece bunlari doldurup posetlerime ben yine bildigim marka magazarlardan buldugum kadar ile aldim alcagimi...ama gonlum kirildi,icim acidi,bize boylesine bayagi bir anlayisla ticaret yapan zihniyete kalbim darildi..

8 Temmuz 2010 Perşembe

BİRAZ TATLI BİRAZ ACI'dan bir Mim gelmis!

 Sevgili arkadasim http://biraztatlibirazaci.blogspot.com/ Mim'lemis beni..tesekkur ediyorum.ben de ictenlikle cevapladim,kirar miyim seni Aygul'cum..

Felsefem:Nezaket,zerafet,durustluk,eminlik,saygi,guven olmazsa olmazlarimdir

Hayat: cok cabuk geciyor,idrak ederek yasamali

Çocukluk: tadini cikarmali ele gecmiyor bir daha!ama ruh yaslanmiyor o da bir gercek!

Gözler: Gizem

Yıldızlar: Uzaklar...

Güzellik: cok muhim.. guzel bakansa hep guzel gorur!

Sevgi: en cok evladin olunca anlam buluyor,sonra anne basta olmak uzere tum ailenle.

Aşk: Gecici bir lezzet ama tadmali herkes:)

Erkekler: Sonsuz guven hissi

Savaş: Azgin nefislerin hirs duellosu....

Ağlamak: Rahatlamak,bosaltmak kalpten tum kiri,ne kolay aglardim onceleri,simdilerde yuregimin onca dolmasina ragmen tek bir damlaya hasretim...

Deniz: Sukunet,yalnizlik..

Ayna: Kendimden kactigimdan olsa gerek: Bakmayi unuttum..

Hayal: 2.dunyam

ben de izinleri ile
http://nohutodabaklasofra.blogspot.com ve http://minikmimozam.blogspot.com'u mimliyor.

4 Temmuz 2010 Pazar

bizden haberler.

Gunler yine dereler deryalardan tasarcasina hizla akiyor..bizimse cok fazla bir hareketliligimiz yok, kendi eksenimizde donup duruyoruz bu akista.
blog guncelleme istegimde kalmamis nedense,yaz sicaklarinin rehaveti uzerimde analsilan..
Seker kizimsa gun gectikce buyuyor,bakip bakip sasiriyorum ne zaman buyudun minik kizim diye!.tabi marifetleri de artiyor. parmaklari ile sayi sayiyor 'bi,ki' (1-2) sonrada yuzumuze bakip gulucukler atiyor:) farkinda o da ne kadar sirin oldugunun.. gecen gun oyle birsey yaptiki sasirdim kaldim, muzik caliyordu bi baktim basladi parmaklarini birbirine surtup sikirdatmaya,muzigin ritmine gorede oynuyor kerata,kiz cocugu oldugunu iyice farkettim o an..babasina soyledim oynamayi ogrenmis  kizin diye! a bana kiziyor niye ogretiyorsun diye,ayol ben nerden ogreteyim,kizin icgudusunde var duramiyor iste:)..oynasin hem yakisiyor sekerpareme:) ama parmaklarini kullanisi super,benden guzel yapiyor..fakattt oynamasina bakmayin cok da guzel "amin"yapiyor,dua etmeyi ogrettim duaya baslayinca hemen ellerine yuzune goturup 'amin' diyor. kac yasindasin sorusuna parmagiyla 1 sekli yapip "bi " diyor..tabi tum bu maskaraliklari sadece bize yapiyor baskasinin yaninda yap deyince ancak gulmekle yetiniyor..
Fotograf makinamizdaki arizadan dolayi fotograf yukleyemiyorum,pek bi yavan oluyor fotosuz yazi ama,ins yakin zamanda fotolarla aranizda olurum..
bizden simdilik haberler boyle....