sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

25 Ocak 2011 Salı

acikan var mi?

eve bir hastalik virusu girdi mi elden ele geziniyor anlasilan.dunden beri kizimi da yoklayip duruyor,gece cok
kulak agrisi cekti yavrukusum,ilacimizda yoktu,ama sukurler olsun ki emen bir cocuk oldugundan ilaci hazir ve nazir sunuluyor Mevla tarafindan!hemen kulagina birkac damla anne sutu damlattim,tabi damlatmak yazdigim kadar kolay degildi. kizim elimizi yaklasttirmiyordu,bagirtilari sanirim 15.kattan isitilmistir. neyse yarim saat surmeden yavrumun nesesi yerine geldi ve gece demeden kalkip oyuncaklariyla bile oynadi.bu kadar cabuk etki edecegini dusunmemistim,hamdolsun..genel durumu iyi ama ben bugun yine de goturecem doktor kontrolune,zaten asisi da var.
anne sutu olmadigi durumlar icinse kucuk bir sogan parcasinin suyunu cakirip 1-2 damla agriyan kulaga damlatilirsa o da hemen geciriyormus agriyi.biz denemeye calistik ama kizim birakmadi birturlu. aklinizda bulunsun.

hadi biraz da agzimiza tad gelsin..
gecen gun ne zamandir denemek istedigim bir yemegi denedim.kalan pilavlari degerlendirmek icin cidden guzel bir aparatif yemek.kalmis pilavim vardi 2 bardak kadar,rondoyo koyup bir yumurta,tuz ve karabiber ilavesi ile rondodan gecirdim.sonra biraz un ilavesi ile ele yapismayacak kivamda hamur yaptim.( pilaviniz tamamen rondoda yok olmuyor ama hafif eziliyor.) icli kofte ici gibi kiymali ic hazirladim.sonra ceviz buyuklugunde hamurdan parcalar koparip kiymali icle doldurup oval sekil verdim. vee yagda kizarttim.icli kofte tadinda lezzetli bir yemek.pilavimin telef olmamasida cabasi:) sekerparem de sevdi biraz da olsa yedi kuzum...

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun kuzunuza.. İlk defa duydum kulağa anne sütü damlatılmasını.. iyi fikir valla..

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler deli anne,sunu anladim ki anne sutunun mucizeleri oylesine cok ki,her derde deva olarak ikram ediliyor...sukurler olsun

    YanıtlaSil
  3. Çoook geçmiş olsun,geçen haftada bizde vardı eşimden dolayı bi hastalık sıkıntısı..sonra yavru kuşa da hafiften geçti ama çabuk atlattık çok şükür..
    minik cimcime de çok tatlı bu arada,söylemeden geçemeyeceğim :)maşallah subhanallah..

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun,bu aralar fena bir salgın var,bende çok korkuyorum...

    YanıtlaSil
  5. Gecmis olsun cnm.Tarifinde cok guzel gozukuyor.Mutlaka denemeliyim:)

    YanıtlaSil
  6. zeynep'cim size de cok gecmis olsun,guzel iltifatin icinde kizim adina sagol..rabbim hepimizin evladinin bahtini guzel eylesin.

    sumeyye'cim aman dua et yakalanmasin,senin kizinda daha ufak,kiyamam...

    nur'cum hosgeldin oncelikle..siz gezerken biz evde yemek yapiyoruz iste ne yapalim:) dene bencede,begenirsin.cocuklarini opuyorum.

    YanıtlaSil