sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

30 Ocak 2010 Cumartesi

renkli oyuncaklara hayirrrr!!

Bu bebekler cok fena ya,bisey yaptirmak istediginde ne sirinlikler yapiyor aman allahim,kocaman insanlar dusunemiyor da bu el kadar bebeler naz cilve ile nasil yaptiriyorlar herseyi:)(tabii ben kanmiyorum bu numaralara her zaman).
Babamiz amerikadan yeni geldi gelirken bir suru oyuncak getirmis, ben de oradayken ona,sunu al,bunu al diye  bir yigin tembihde bulundum,amma gel gorun ki bizim kiz onlarin yuzune bile bakmiyor,o kadar renkli oyuncagi birakip nerede kara kuru seyler var onlarla oynuyor bir heyecanla.Tv kumandalari,sarj aleleri,bilimum kablolar onun oyuncaklari.Babasi aksam diyor kizim bilsem sana 2-3 metre kordon alir gelirdim diye:)


Prizin onunden hiccc ayrilmiyoruz.ben oyuncaklarini dokuyorum arkami bi donuyorum prizlerin onunde ne keyfler yapiyor:) tabii mecburen hemen prizler kapatildi.

1 yorum:

  1. Ayyyy başlamız kuzucuk karıştırmalara:)))Geaşlamak geç bile kaldın dimi kızım:)))Karışacak ve keşfedilecek çokkkkkkkk şey var bu dünyada.Ama önce PRİZLERDEN başlamakta fayda var:)))Ama anneler uyanık hemen tedbirler alınır.İsterseniz bizde fazladan priz koruyucular var verelim.Öpüyorum:))

    YanıtlaSil