sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

24 Temmuz 2010 Cumartesi

buruk alisveris..

Yolculuk gorunuyor ufukta,yollar kucak acmis bizi bekliyor...bulutlarla tutusup elele,kizimin yanaklarina ruzgar degdirip gidecegiz kisa bir sure baba ocagina,ana yurda...memlekete..diyar-i kayisi cennetine..
Yegenimin dugunu vesilesi ile bir hasret giderme,bir gonul alma olacak ve benim kizimla ilk yolculugum olacagindan daha bir telasli ve heyecanliyim.

ayin 29 da dugunumuz var ins.guzel yegenimin muruvetini gorecegiz nasipse. elbette hazirlik yapmak gerekti bu dugune,bayagi bir dolastim. bebekle alsiveris yapmanin zorluklarini doyasiya yasadim!yavrumu onca saat gezdirdigim icin cok uzgunum,kizim bir iki gun ust uste biraz yoruldu aslinda yorulan ben oldum ama aglayan hep o:)
ah ne zor su giyim kusam isinin ustesinden gelmek.kapali bir bayan olarak istedigim tarzda bisey bulmak ciddi anlamda zor.genel olarak bir cok bayanin ortak fikri bu.tesettur kiyafetleri satan magazalarin cogunun zevk ve hizmet anlayisi oldukca dusuk.pek o tarz magazalari tercih etmem bu yuzden. ama denize dusen yilana sarilir misali mecbur kalinca soyle bir dolastim ozellikle fatih'teki magazalari.birsey bulmak umudum soyle kalsin bir suru naguzel not dustum beyaz sayfalara..iste notlarim:
  •  tessettur magazalarinin cogunlugunda hizmet kalitesi diye biseyin adi bile duyulmamis
  •  magazalarda calisan personelin anlayis ve gorgusu oylesine az ki
  • giysilerde model,kumas,renk altenatifi cok dusuk
  • kaliteli uzun etek ve uzun kollu bluz cok az
  •  tezgahtarlar magaza sahibinden daha kendini begenmis ve ukala(asansorde kaldigim bir magazada yardim istedim,tezgahtar kiz merdivenle inin dedi,bebek arabasinda uyuyan kizimi gosterdigimde o zaman nasil inerseniz inin deyip donep giden bir anlayis)
  • personelleri oldukca anlayissiz( kabinde bebek emzirmeme musade edilmemesini baz olarak kabul ediyorum,bir bebege kabinde emmesinin yasak oldugunu nasil izah edebilrim ki!avaz avaz aglayan bebegime sonradan acimadilar mi acaba?)
  • ceket bakiyorum kollar kisa,etek bakiyorum etek boyu kisa,bluzlar sifon kumastan,elbiselerin hepsi kolsuz,straplez,pardon hani siz kapali bayanlari dusunup calisiyordunuz!!
  • fiyatlar desen dunya markasi olmus markalarla yarisir durumda, o kaliteye o fiyatlar akillara zarar!
  • iade yok!,degisim zorla,sorunlu mallarinin arkasinda durmak yok!yani musteri memnuniyeti esas alinmamis
  • vs.vs....
iste sadece bunlari doldurup posetlerime ben yine bildigim marka magazarlardan buldugum kadar ile aldim alcagimi...ama gonlum kirildi,icim acidi,bize boylesine bayagi bir anlayisla ticaret yapan zihniyete kalbim darildi..

4 yorum:

  1. canım aynı dertten bende muzdaribim sana unkapınında Aydan giyimi(reklam olcak ama) önerebilirim en azından daha fazla tesettüre uygun şeyler bulabilirsin.birde oraya bakmanı öneririm

    YanıtlaSil
  2. tesekkur ederim,biliyorum o magazayi,pek orada da arzuma gore biseyler bulamiyorum,ama yine de bakarim bir ara..bu arada seni merak ediyorum,bebeginle nasil hayat?blogunu guncellesen bi ara seviniriz...op mis kokukulu yavrucagi yerimize..

    YanıtlaSil
  3. bacım bugünkü zaman gazetesini gördüysen bu kaonuya temas ediyordu ; erenköyde orjinal kıyafetler bulunabiliyormuş ,ümraniyede artık fatihle yarışıyormuş tesettür giyimde .onların yalancısıyım sadece.
    selamlar

    YanıtlaSil
  4. neval ahanim tesekkurler,evet ben de arkadaslarimdan duyuyorum erenkoyde guzel seyler bulunuyormus diye,kac zamandir gitme niyetideyiz de birazcik uzak olunca hep erteledim ama kisa zmanda gitmek sart oldu..umraniyede pek farkli bisey yok orayi biliyorum,fatih ayarinda.ilginize tesekkurler.selamlar

    YanıtlaSil