sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

28 Ekim 2010 Perşembe

alisverisin yeni duragi erenkoy !

Gecen seneden beri Erenkoy'e gitme planlarimiz vardi,bi turlu nasip olmadi.Tesseturlu bayanlar icin kaliteli ve modern kiyafetler oldugunu duymustum hep,hatta bazi arkadaslarim oradan cok guzel kiyafeler aliyordu,bu yuzden fazlaca gitmeyi arzu ediyordum..Neyse sonunda yegenler,yegnem ve tabi bas aktor canim kizim birlesip gittik..biz avrupa yakasinda yasadigimizdan cok oralari bilmeyiz ama yine de cok kolay bulduk.hepimizde kocaman bir merak vardi,cidden anlatilanlar gibi guzel seyler bulabilecekmiyiz diye..
neyse gezdik dolastik,zaten oyle cok magaza yok,o anlamda sasirdim.ben fatih ya da umraniye gibi cokca magazalarin olacagini dusunmustum .az geldi biraz.ama genel olarak guzel seyler vardi.tabii zevk meselesi.birkac magazasinda daha şık,orjinal urunler vardi cidden.fiyatlar ise genel olarak oldukca yuksek.etek,kazak ve gomleklerin150-200 ceket ve mantolarin 200 ile 700, elbiselerin 150-300 tl arasi fiyatlari vardi aklimda kaldigi kadari ile.gerci suan sezon urunleri heryerde hemen hemen bu fiyatlarda.gitmek isteyenler,genelde butik tarzi magazalar var ve hepsi Istasyon caddesi denilen yerde daginik bir sekilde bulunuyor.
guzel,keyifli bir gundu.sagolsun kizim yegenlerim ile olmaktan cok mutlu oldugundan hic uzmedi beni.ben bir etek aldim Erenkoy hatirasi olsun diye:) bikac seyde gozum kaldi ama indirimleri beklesem fena olmaz:)..birdahaki gidis ne zaman olur bilinmez ama yakin olsa ara ara gidip  bir kolacan ederdim hani...

9 yorum:

  1. şşştt orası bizim gizli yerimiz nıye ifsa ettın :))
    ındırım bekleme begendıklerın kalmaz benden soylemesı aldın aldın..

    YanıtlaSil
  2. ayy pardon!!ya da sorryy:)neyse artik tum ist.la ayni giyinirsin:)
    hadi ya oyle hemencecik bitiyor mu?bilseydim keske...
    ayrica tavsiye ettigin bir magaza var mi orada?

    YanıtlaSil
  3. ben de alisveris yapmak istiyoruuumm.. magaza magaza gezip güzel seyler görmek istiyoruuummm.. biktim almanya'nin sacma sapan, biz tesettürlülere uymayan kiyafetlerinin arasinda fellik fellik dolanmaktan :((

    YanıtlaSil
  4. kiraz cicegi cok haklisin anliyorum seni.gercekten ozleniyor,bi donem ben de yurdisinda bu hasreti cekmistim.ins,ist.gelirsen beraber gideriz:)

    YanıtlaSil
  5. aa sen de mi yutrdisindaydin?? halimi cok iyi anlarsin o zaman :)sormamin sakincasi yoksa eger, sen nerede kalmistin ve ne icin?

    hem cok sagol canim, teklifi bile ne güzel, gelirsem neden olmasin :)

    YanıtlaSil
  6. kiraz cicegi,biz bi donem orta asyada kaldik,oralar cok gelismediginden hicbisey bulunmuyordu..
    gelirsen arsinlariz istanbul'u:)

    YanıtlaSil
  7. aa evet, gidenlerden duymustum ben de, oralarda birseyler bulmak cok daha zor diye.. sadece kiyafet degil günlük hayatta kullanilan bircok sey acisindan imkanlar oldukca kisitliymis.. neyse ki burda o kadar degil :)

    YanıtlaSil
  8. Erenköy, tesettür modasının kalbinin attığı yer:)

    Fatihten Ümraniyeden çok farklı.
    Tabi ki bence de çok pahalı.
    Ama orjinaller..

    Ayrıca Erenköy tam oturulacak, yaşanacak İstanbul'un en güzel semtlerinden biri.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. hosgeldin sirinanne,evet fena degildi erenkoy,umdugum kadar cok cesit yoktu ama bunada sukur:)
    fakat oturmak icin cidden guzel,nezih bir yer..

    YanıtlaSil