sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

6 Ekim 2010 Çarşamba

Araba Sevdasi:)

Bir kadinin en buyuk eksiklerinden biri bence araba kullanmamasi..helede Istanbul gibi devase ve kesmekes bir sehirde yasiyorsan..kendime yillardir kizip duruyorum ki artik bu aralar dovesim var kendimi:) o kadar sinirlendirdi bu durum beni.neden simdiye kadar araba kullanma isini halletmedim diye.o kadar bol vakit vardi cocuk dogmadan once.simdi cocuk olunca ne vakit var ne cesaret.hal boyle olunca cocukla gdemiyorum cok bi yere.otobuse,munibuse zorunlu kalmadikca binmiyorum,kizimi gezme ugruna oralarda telef etmek istemiyorum,taksiyede artik para yetismez oldu.yuruyerekde biryere gidilmeyeceginden bana evde oturmak dusuyor.ama bu durum beni cidden cok rahatsiz ediyor artik,evde oturmak istemiyorum.atlayip arabama kizimla gezmek,onuda biraz sosyal ortamlara sokmak istiyorum..ama su kadarcik olsun cesaretim yok.yapmak istedigim herseyi rafa kaldiriyorum bu yuzden,ama evde oturmak,yalniz kalmak o kadar bunalttiki beni,ki birsuru arkadasim,akrabam sevdiklerim var beraber guzel vakit gecirecegimiz..onlardan marum kaliyorum:) araba almak istiyorum ama bundan once cesaret almam lazim bolca. hatta oyle ki gecen gun yegenlerimle bi galeriye gitmistik araba bakiyorum,begendigim arabalarin arka kapilarini acip arka koltuklari inceliyorum,genismis,darmis,ferahmis vs.. yorumlari yapiyorum,behe kadin arabayii sen kullanacan madem gecsene direksiyona,bi otursana sofor koltuguna!!!o kadar cesaretsizim ki araba bakarken bile binemiyorum one..kaza yaparim korkusu oyle had safadaki bunu yenmek icin kendime telkin veriyorum lakin bakalim gun olur bigun kontagi cevirince ise yarayacak mi?bu konuda tecrube ve cesaret verici sozlerinize ihtiyacim var...

ha birde varsa temiz,otomatik 2.el satilik araciniz,irtibata gecerseniz sevinirim...

6 yorum:

  1. Yaparsın arkadaşım önce arabayı al bak nasıl cesaret gelicek.Araba olmadan olmaz ama cesaret işi.Hayırla istediğine kavuşursun inş

    YanıtlaSil
  2. benım bır arkadasım satıyor honda jazz 2004 20 bın tl otomatık vıtes tam senlık..ehlıyetın varsa bır otomatık vıtes ıle bu sorunu cozersın en fazla 2 hafta verıyorum sonra bak nasıl ustalasmaya baslıyacaksın..
    kesınlıkle bunu asman lazım..

    YanıtlaSil
  3. ben de aynı dertten müzdaribim araba kapının önünde duruyo ben hep evde :( 2 aydır falan çok cesaretim var öğrenicem kesin ama bu seferde eşimin işleri çok yoğun çalışamıyoruz bir türlü...ama kesin kafama koydum öğreneceğim :)

    YanıtlaSil
  4. aygul'cum sagol arabayi alinca kapindayim bak!artik cesareti verirsin o zaman.

    Gulcan sagol 2 haftada oluyorsa bu ise varim!ehliyet var,araba ve cesaret yok:) onlarda tam olur ins hayirla..arkadasin arabasi nasil temiz mi,vuruk,kaza felan var mi?bide km kac? gorusebiliriz arkadasinla.ilgin icin cok tesekkurler.

    Sumeyye aman araba varsa ihmal etme,bahara kadar bu isi cozup baharda kuslar gibi ozgur gezelim ins:)

    YanıtlaSil
  5. araba temız ama km yı bılmıyorum ben kullanıyorum guvenlı ve bayan ıcın cok rahat bır secım jazz..
    ayrıntıları ogrenır donerım sana..

    YanıtlaSil
  6. aynı derten ben de muzdaribim.. şimdi çocukla vakit bul bulabilirsen, üstelik cesaret nerde.. Allah cümlemize süper bir hızla ve güçle ve elbette hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin.

    YanıtlaSil