sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

18 Ekim 2010 Pazartesi

AYRI KALDIK:(


Bu cumartesi kizimdan ilk defa ayri kaldim.Memlekette nisanli bir yegenim var,O dugun alisverisi icin nisanlisi ve ablamla birlikte bir gunlugune Istanbul'a geldi.Maskodan mobilya bakmak istiyorlardi,bende oralari pek bi iyi bilirim,fazlaca gezmisligim var zamaninda.o yuzden ben yardimci oldum kendilerine.hazirlandim tam ben cikacakken yavru kusumun uykusu geldi,babasida o gun evdeydi.haydi dedim bir ilke imza atmanin vakti geldi.!ve kizimi uyutup babasina birakip ciktim.
ayyy disarida tek basina yurumeyi inanin unutmusum.kucagima bisey alasim geldi:) bi garip oldum,yalniz ve urkek hissettim kendimi..kalbimi evde birakip, masko yollarini arsinladik bolca.saat 11 gibi evden ciktim aksam saat 4 gibi kizima ancak kavusabildim . ama bana asir gibi geldi.ablama diyorum ki sanki kizimi AMerika'ya yollamisim gibi geliyor:) Tabi surekli telefonda bilgi aliyordum,hatta konustuk biraz cimcime ile yine de icim oylesine rahatsizdiki..
Ama cok sukur yavrum hic uzmemmis babasini.sagolsun Calliou'da yalniz birakmadigi icin kizimi,cok mizmizlanmamis:) yemek yememis elbette yine,meyve yemis cok sukur.oyun oynamislar,tv izlemis..derken ben gittim.beni gorunce once bir sasirdi,sonra nazlanip hemen emmek istedi tabii.
demekki artik babasi ile kalabilir ve bende arada bi basimi alip kacabilirim..lakin icim hic el vermiyorki,aklim onda kalacagina yanimda olsun deyip yine birakamam galiba..

bu arada Nohut Oda  bana top 5 verilerilerini veren istatistik bilgilerimizle ilgili bir mim yollamis,tesekkur ederek hemen cevaplandirayim:

TOP 5:

1.ilk dis ve hemen arkasindan emekle...
2.Araba Sevdasi:)
3. kizima...
4. zeynep bebegin sucu ne?
5.oyun grubu arastirmasi..

en cok tiklanan yazilarim olmus...
bende
zeynep 'e yolluyorum bu mim'i..

7 yorum:

  1. Bacım al bizden de ayrılık:)Bizde cmt ilk ayrı gecemizi yaşadık.Çok şükür huysuzlanmamış ama ben baya huzursuzdum.Rabbim ayırmasın inş bir ömür boyu

    YanıtlaSil
  2. aygulcum aman allah uzun ayrilk vermesin..biz anneler cocuklardan daha dayaniksiziz sanirim..

    YanıtlaSil
  3. ilk mim'im icin cok tesekkür ederim :)

    ayrica cok seker bir yazi olmus.. annelerin böyle duygularini okuyunca, gün gelip de kendimin de öyle olabilecegine hic inanamiyorum..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, tanismaya geldim ve izlemeye aldim. Guzel paylasimlarda bulusmak dilegi ile, sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. kiraz cicegi
    boyle duygular ancak anne olunca hissediliyor maalesef,oncesinde onu tahmin etmek cok guc,bende oyleydim,cok tuhaf gelirdi ama mevla o duygulari cocukla beraber veriyor..ins. birgun anne olunca konusuruz.:)

    Sevgili BAyram Kombesi,hosgeldiniz.
    nazik ziyaretiniz icin tesekkurler,ben de blogunuzu ziyaret ettim ve ekledim...irtibatta olmak umidi ile,sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. her bebek bi melek'cim,
    mim'i şimdi öğrendim,teşekkür ederim beni düşündüğün için ama nasıl cevaplayacağımı bilemedim :))) bloğumda en çok okunan yazıları nasıl bulabilirim hiç bilmiyorum :)
    teknoloji özürlüyüm azıcık :P

    YanıtlaSil
  7. zeynep'cim
    bloguna kayit icin giris yaptigin sayfada sag ustte 'istatistikler' diye baslik var,ona tikla,bir grafik resmi gorecen,altta kayitlar diye baslik cikacak onun altinda ilk bes yaziyor zaten.bide grafigin ustunde secenekler var oradan 'tumu' yazan secenege bas ki,toplam sonucu gostersin.

    ay umarim anlatabilmisimdir..meslek ogretmenlik ama ara verince belki unutmusumdur:)

    YanıtlaSil