sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

18 Kasım 2010 Perşembe

bayramdan yansimalar

hayirli bayramlar herkese..aslinda tam manasiyla hakiki bayram yasayamiyoruz biz buyuk sehir sakinleri. artik tatil modunda yasiyoruz byaramlari. eh bizde bu modaya uyup soyle kisa sureligine de olsa istanbul'dan kacmak icin bir firsat bildik..dere tepe asip,uzun zamandir cekirdek aile oalrak yapmak istedigimiz kisa bir gezi yapip donduk yeniden hanemize.. once kuzuluk kaplicalarinda geceleyip,sonra donuste kartepe ve  masukiye'ye ugrayip donduk evimize.yarinda nasipse Edirne'ye gitmeyi planliyoruz.kendi komsularimizin kapisini calamasak da istanbul'a yakin komsu illeri dolasalim bari dedik.

lafi cok dondurmeden buyrun resimlerle konusalim...


Kuzuluga varmadan sapanca yolunda Berceste'de kisa bir mola cerdik.Tok oldugumuzdan yemek yemedik ama,bigun nasipse kahvaltiya gitmek istiyoruz.fakat bercestede oylesine guzel  receller,eristeler,peynirler vs.. satiliyor ki esas onlardan almak icin gitmek gerek.

Kurbanlik koyunumuz bizi karsiladi kapida:)
Ablamlari da yakaladigimiz Kuzulukta hep beraber, akyazi koyunde Dereagzi diye bir tesiste guzel bir koy kahvaltisi yaptik.gitmek isteyenlere tavsiye ederim,bahcesi felan guzel bir mekandi.

Henuz kar yagmamis olan Kartepe manzarasi. kartepede guzel bir otel var.kayak yapmak isteyenler icin bir tesis.kisin kar yaginca,bir gece konaklamayi planlarimiz arasina aldik...

vee..kuzenlerinin ilgisiyle mutluluktan havaya ucan kucuk hanim..

ciceklere cici yapiyor,bir nevi bayramlasiyor arkadaslariyla:)

4 yorum:

  1. Keyifli bir bayram olmuş belli ki.. iyi bayramlar olsun hala..

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler deli anne,umarim hepinizin bayrami keyifle geciyordur..hayirli bayramlar dileklerimle..

    YanıtlaSil
  3. Alllaah kızınız çok şirin çok tatlı ama o sofra beni benden aldı sabahın şu en aç olduğum saatlerinde . Allahıııımm o peynnnniirrrr nedir yarabbim ? Almanya'da fırına atılan bir peynir çeşidi var ahşap kabın içinde pişiriyorsun muhteşem oluyor adı Ofen kase bu da aynı öyle olmuş.Nasıl yaptınız içeriği nedir yarın haftasonu anneme yapmak isterim eğer yazarsanız.Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. tesekkurler ashley,bloguma hosgeldin oncelikle.sordugun seyin adi 'mihlama'.karadeniz yoresel yemegi.biz onu disarida yemistik ama evde yapmak istersen,tavaya biraz tereyagi koyup,1 kasik misirunu ile hafif kavur,yarim caybardagi kadar su koyup kaynat,icine 1 su bardagi kasar rendesi koyup karistir.suyu cekice sicak servis yap.tabi bu benim verdigim tarif acemi isi,isin ustalarindan ogrenmek lazim.afiyet olsun simdiden.

    YanıtlaSil