sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

20 Nisan 2010 Salı

dogum gunu-2

kizima bu sene 40 gun 40 gece dogum gunu yaptik resmen:)nasibi bolmus yavrumun,once Esra'cimda sonra bizim evimizde ve son olarakta emirgan da toplanarak bu ise son noktayi koyuverdik..
Ilk dogum gununu babasi kacirmak istemediginden evimizda ufak capli bir parti yapiverdik,sagolsun arkadaslarimiz kirmayip geldiler.bizi bu ozel gunumuzde yalniz birkmadilar..cesitli sebeplerden dolayi gelemeyen arkadaslarimiz oldu maalsef,biz daha kalabalik misafir bekliyorduk lakin cok sakin bir gece oldu.. ama sevgili meryem ve esran'nin es ve cocuklarina sonuz tesekkurler...kizim da ellerinden opuyor hepsinin..kizim da pek bi keyif aldi,tabii ara ara mizmizlanmalarini gormezlikten geldik:)
hayalimde kizimin ilk pastasini ben yapacam diye tasarliyordum,oylede yaptim ama isler sanildigi gibi rast gitmedi.pastanin kekini  2 kere yaptim ikisinde de hosuma gitmedi. ama aratik vakit kalmadigindan ucuncusunu yapamadim ve o kadar karsi olmama ragmen hazir pandispanya kullandim!!!..kocaman iki kek ise buzlukta kullanilacagi yeri bekliyor:) ayrica kizima dogum gunude giymesi icin ABD'den kiyafet siparis etmistim,Amerika'da okuyan yegenim var o gelirken getirecekti tam o gun geldi turkiye'ye ben tabii cok sevindim.ama maalesef kiyafetleri ogun bana ulastiramadi ve kizima giydiremedim:(biseyi cok istemeyeceksin isteyince olmuyor..neyse artik gunluk giysilerinden yeni aldigim seyler vardi onu giydi kuzum..sonra da arkadasim esra'nin verdigi mervos'un kucukluk sari bir gelinlik gibi kiyafeti vardi o geldi aklimiza ve onu giydirdik..aman hanim efendiye bi yakisti bi yakisti,prenses gibi oldu.kendiside bunu farketti galiba ki bir cilve bir naz yapti onu giyince sasirdik kaldik..
aman seker hamuru ile psta yapmakta ne deli isiymis bu arada! suslemek cok vakit aliyor,kizim bir yandan beni cekistiriken ben bir yandan pasta yapmaya calistim tabii sonuc hiiiiic mi hiiiic istedigim ve bekledigim gibi olmadi ama ne yapalim nasip iste....neyse yine de arkadaslar begendiklerini soylediler..aksilikler ardi ardina gelirmis ya,bi de kurabiyeler yapmistim cubuklara takip,onlarida bir kova gibi kabin icine dizdim,aksam tam masaya getirken salon kapisinin onude dustuler elimden:)tabii cogu darma duman:)benim moralim cok bozuldu ama sagolsun arkadaslar duzgunleri bulup bulusturup koydular yine masaya..herseye ragmen keyifli guzel bir geceydi ... arkasalarimiza geldikleri ve guzel hediyeleri icin cok tesekkur ve minnetler....
bu gunluk bu kadar olsun saat cok gec oldu:) yarin da emirgandaki kutlamamizi yazarim ins...

2 yorum:

  1. hayırlı senelere..masallah super dogum gunu..
    (bu arada happy bırthday lar tchıbodan sanırım :D)

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler,evet ilk senesi bereketli oldu kizimin..duvar flamasini bir arkadastan aldim,ama tchibo olabilir..guzel bisey ama ben de begendim.

    YanıtlaSil