sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

5 Haziran 2010 Cumartesi

aman dikkat!

Bugun soyle kisa bir sureligine bir alisveris merkezine gittik,sagolsun ablam kirmayip geldi benimle.kizimsa arabasinda oturmadigi surece pek bir mutlu oldu,guzel yavrum yurumeye basladi artik iyice.yaklasik 20 gundur felan serbest yuruyor cok sukur,e tabi hal boyle olunca hic oturmak istemiyor,kendisi yalniz kovboy gibi ellerini felanda tutturmuyor,oyle leyla leyla geziyor ortalikta.biz ne kadar endiseli, o ise ne kadar mutlu!gozumuzu uzerinden ayiramiyoruz.kucagima alsam kiyameti kopariyor kendi kendine yuruyecekmis hanimefendi,ay sevsinler yurumeni.pek bi havali yuruyor zaten.yurumeye baslayali hep etek ve elbise giydirmeye calsiyorum,cok tatli oluyorlar bu donemde.artik pantolanlarin yuzune bakmiyoruz:)

asil yazmak istedigim cok dikkatli olmamiz,yurumeden once kucagimizda daha guvendelerdi,yurumeye baslayip dis dunyaya acilinca artik her turlu tehlike yakinimizda demek.. bugun sahid oldugum olay hepimize ibretlik aslinda..avm de dolaniyordum, birden bir sesle irkildim adeta!bir annenin ciglliklerini duydum ilkin,'oglum oglum yok'deyisini,ben yuruyen merdivenden iniyordum o anda. baktim bir bayan saga sola kosusturuyor ciglik cigliga bagiriyor.kanim dondu adeta,yanina gittim nasil cirpinip agliyor 'bes yasinda oglum' diye diye bagiriniyor,meger oglunu bir an gozden kaybetmis aramis taramis heryeri yok,neyse koluna girdim sakinlestirmeye calistim,tabii nasil mumkun olur ki sakinlesmek,ne giymisti diye sordum, kadin kafam durudu hatirlamiyorum diyor,guvenlik arandi hemen,anonslar yapilmaya basladi.tabi bu arada kadin bayildi bayilacak,o anki caresizligi hala burnumun direklerini sizlatiyor,gozlerindeki umid ve korku dolu bakisi!ne yaparim ben simdi nerdesin oglum deyisi...simdi yanimdaydi diyor arkami donmemle yok oldu,nereye kayboldu anlamadim diyor kadin.neyse 10 dk kadar sonra birisi elinde bir cocukla cikageldi,kadin donup oglunu gorunce kosup bir sarlisi var aman allahim! alllah kimseye yasatmasin boyle zorluk.hickira hickira agladi.annelik boyle iste,tabii ben kadini gorur gormez baslamistim aglamaya,kizim o anda ablamin yanindaydi hemen aradim ablami abla ne olur kucagindan indirme,gozununun onunden ayirma dedim..
mevla kimseye boyle keder vermesin,allah bunla imtihan olanlarin ise sabrini kat be kat artirsin ve bir an evel kavustursun,dayanilasi bisey degildir eminim...

ve biz anneler daha dikkatli hep tetikte olmaliyiz anlasilan..ve en onemlisi duasiz cikmamak gerek sokaga..

3 yorum:

  1. Gül inan sanki ben Emin'i kaybetmişim gibi içim sızladı:(Çok haklısın çocuk çok dikkat istiyor.Rabbim beterlernden korsn inş.R.cim de hayırla kazasız belasız yürüsün inş.

    YanıtlaSil
  2. allah korusun benımde en korktugum olaydır..
    allah kımseye yasatmasın..

    YanıtlaSil
  3. gulcan evet cok dua etmek gerek evladlarimiza,allah hepimizinkini esirgesin ins.

    aygul'cum gorsen sen de cok aglardin,allah'im kimseye yasatmasin boyle bir aci.tesekkurler teyzesi birgun yuruyerek sana mi gelsek:)

    YanıtlaSil