sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

1 Kasım 2010 Pazartesi

bitmek bilmeyen isler.....

birkac haftadir pazar gunleri genelde gunesli geciyor,ama maalesef biz bu kis oncesi son sicaklari degerlendiremedik:( bu hafta da gunese inat biz evde gecirdik gunumuzu..bayagi birikmis isler vardi,tamir,tadilat vs..bu hafta esim onlarla ilgilendi,elinde tornavida ordan oraya kosturdu,kizimda onunla berbaber.babasinin başindan hic ayrilmadi,tum tadilatlari dikkatla takip etti kucuk hanim.esim bu konuda cok beceriklidir. bense 'sifir' denecek kadar ilgisiz!.kizim babasina ceksin,ilgili olsun ins.
aslinda evlenmeden once bizim evde annem bakardi tum tadilat islerine,babamin elinde tornovida gormuslugum yok hani!
musluk akardi:
-babam seslenir hanimmm bu musluk niye akiyor,bi baksana!
dolap kapagi duser:
-babam annemi cagiriir,su dolapin kapagi dusmus, ne olacak?
tv calismaz,annem cagirlir,priz calismaz,annem tamir eder...yani anlayacaginiz anacim pek bir mahirdir tamiratta.o yuzdende yapi marketlerini gezmeye bayilir,her gittiginde yiginla tornavida,vida,civi ,pense vs..alir.kocamann bir alet cantasi vardir evde,babamin ise hicc gonlu dusmemistir boyle seylere.ben de babama cekmisim bu konuda,hic eyvallahim olmaz tamirat isleriyle,kendilerini itina ile emin ellere teslim etmisimdir:)
esim tamirata girisince bende dolap iclerini doktum,uzun zamandir niyetliydim.amma is birikmis..yap yap bitmiyorki zaten..ikimizde cok yorulduk,hatta ucumuz diyebilirim,kizim hic oturmadi,babasi ile benim armada mekik dokudu durdu yavrucuk:)
bu yorgunlugu ancak evde kokusu dalga dalga yayilan bir kuarbiye alir ancak dedim,yanina sicacik bir cayla,yorgunluk akti gitti baska deryalara.

ama bu sabah itibari ile yene bize gelmis yorgunluk:) uff istifa etmek istiyorum ya!ben sevmiyorum habire temizle,pakla durumlarini..calismak daha az yorucuydu hani.bugunde aynen mesaiye devam,dolap icleri beni bekler,
supurge beni bekler,
kova beni bekler..
offf yaa
bunun icin mi okumusuz onca yilll:((
...................-----------........................................-----------------........................................................----
sagolsun babam memleketten birsuru nevale yollamis yine.
en cokta yolladigi bala bayildim.tadida goruntusude enfes!tam bal kokuyor.cocuklugumdaki ballar geldi aklima.uzun zamandir boylesine guzel bir bal yememistim. eger sizde bu baldan almak isteseniz benimle irtibat gecebilirsiniz...

6 yorum:

  1. ahh bizim evde de var tadilat işleri bayramı bekliyoruz bizde tatil uzun olucak yaa o zaman yaparız diyoruz bakalım inşallah...bu arada kurabiyeler nefis görünüyor,ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. sagol sumeyyecim,yorgunlugun ustune iyi gitti cidden.sana da simdiden kolay gelsin...
    ha bu arada gecen hafta pazar ikea'da sizi gordum,tanidim:)gelip tanisacaktim ama kizim cok dellenmisti o an..

    YanıtlaSil
  3. Şekercim tadilat deme de bana ne dersen de:))Hüsün elinden gelmez benim elimden gelmez:))Düşün evin halini.
    Baldan ben istiyorum.Birde ne istiyorum biliyor musun.Rahime ablanlarda üniversitedeyken iftarda yediğimiz beyaz bir cevizli sucuk vardı.Ondan rica edicem:))

    YanıtlaSil
  4. aygulcum,iste o kotu be!evde birinin bilmesi lazim,artik emin'in buyumesini bekleyecen sende:)
    bal hususunda konusuruz.cevizli sucuktan istetirim en kisa zamanda,ins ayni tadi yakalarsin..

    YanıtlaSil
  5. kurabiyeler gercekten cok leziz görünüyor, amma sonuna kadar da haketmissiniz :) afiyet, bal, seker olsun :)

    bal demisken bal da güzel görünüyor gercekten.. türkiyede olsak kendim icin degil ama babam icin isteyebilirdim ben de :)

    YanıtlaSil
  6. Sagol kiraz cicegi,yorulunca hersey daha bi lezzetli oluyor...

    YanıtlaSil