sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

23 Kasım 2010 Salı

yolculak var ve dizi cekimi...

post 1:
yarin nasipse memlekete gidiyoruz.ablamin oglu,ailenin ikinci torunu vasfini tasiyan erkek yegenim evlenecek ins.buyumelerine inanamiyorken bir de tek tek evlenmeye basladi bizim yegen tayfasi.kucucuk yasta teyze olmanin guzel yani bu olsa gerek...onlarla beraber buyuyup,onlarla beraber akmak hayat akisinda...ins.canim yegenim hayirli bir yuva kurar, saadet dolu omur gecirir gelin ve damat adayimiz ..

kizim ikinci kere ucaga binecek,beni simdiden stresi sardi ama. 1 saat 20 dk felan suruyor ama diger gidisimizde donus tecrubem pek iyi olmamisti.yarin giderken ucagin yarisini bizim aile dolduracagiz nerdeyse:) o yuzden ins gidiste kizimi oyalayanlar olacak.tabii oyalanirsa:) bakalim donusede belki babamiz bize eslik eder.
umarim guzel anilarla beraber yeniden doneriz yuvamiza..

gorusunceye dek saglicakla kalin....

--------------------------------------

post 2:

gecen hafta bizim evin arkasinda kultur merkezi var,baktim orada bir hareketlik,bir kalabaliklik var ama pek orali olmadim,dugun vardir onun hazirliklaridir deyip gectim..saatler sonra tekrar baktim hareket iyice artmis,sonra esim geldi,o da bakinca, tv cekimi var dedi.ne olabilir diye dikkatlice baktim insanlara,ama yuksekte oldugumuzdan net secilmiyordu,sonra kucuk kizdan tanidim 'kucuk kadinlar' dizisi cekiliyordu.diziyi izlemedigimden olaylari cok anlamadim ama anladigim kadari ile biri evleniyor. kizimla biraz baktik,fotoladik..
oldukca uzun suren bir cekim oldu,oyunculuk hani okadarda kolay degilmis:)



2 yorum:

  1. hayırlı yolculuklar cnm..

    YanıtlaSil
  2. Canım inş hayırla gider gelirsin.İnş düğünde güzel geçer.Ben doğurmadan gel :))R beni unutacak yine:)

    YanıtlaSil