sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

4 Mart 2010 Perşembe

bir cesaret....

Dun bayagidir uzerimde yapisik duran sıkıntıyı atmak umuduyla aldim kizimi bize yakin olan bir alisveris merkezine gittim.aslinda cok riskli bir durum benim icin, cunku benim bocek bebek arabasinda durmuyor, hep kucak istiyor,hal boyle olunca da yalniz cikmak cok zor.hem kucuk hanimi kucaklayip hem de bebek arabasini surecek kadar marifetli degilim:)
neyse tum bunlari goze alip okudum duami ve ciktim.cok bunaldim zira,hep baskalarina muhtac yasamak beni geriyor.birini bulmam lazim ki yanima disari cikayim e o da her zaman mumkun olmuyor,herkesin kendine gore isi gucu var. bu defada ben hep evde oturmak durumunda kaliyorum ki bu benim icin de kizim icin de kotu..
velhasil bir cesaretle ciktim,giderken uyudu zaten arabada,neyse uyandirmadan pusetine koydum inince,oyle 1 saat felan uyudu.ama beni gorun ha bire okuyorum,ufluyorum uyanmasin,uyanirsa aglamasin diye..kostur kostur girip cikiyorum magazalara .hizli cekimde gibi hissettim kendimi bir an...:)e hanimefendi uyanmadan ne yapsam kardir.1 saat kadar sonra acti gozlerini,once biraz mizmizlandi ama sonra sagolsun yavrum anladi annesini ve elindeki oyuncagiyla oynadi.neyse boyle de bi 40 dk felan gezdik, baktim ben de kizim da aciktik,hemen temiz bir yer bulup kizima bir corba kendime de baska bisey alip oturdum masaya,eh sanki benim kizim da agzini acip yemek yermis gibi ben umutla kasigi agzina goturuyorum ama sonuc hep husran onun yerine benim etegim ve onun ustu basi icti corbayi:)arada 2 kasik midesine gitmistir belki..
sonrasi ise artik kizim alarm modunda gezdirdi beni,kucagimda viz viz,arabayi suruyorum bir elimle de,birkac magazayi oyle gezdik ama baktim olmayacak donelim dedim,zaten aksam da olmustu gerci.. olsun yine de korktugum kadar zor gecmedi ve de ikimiz de biraz ferahladik..guzel yavruma tesekkur ettim bolca,ins bundan sonra durur arabasinda da ben de cikarim soyle ozgur ozgur,kimseye yalvarmadan,zorunlu birakmadan kendi basima...
bu stresli ama guzel alisverisin bilancosu fena sayilmazdi:
kemal tanca dan bir babet
ds damattan babamiza bir sweatshirt
guzel arkadasimin cocuguna oyuncak,
mudodan seker havlular,
herryden bir gomlek..
that's all.. kizimla ancak bu kadarini yetistirebildim:)
ha sıkıntıyı atabıldım mi ??hayir! o yine benle gelmis,hangi posetin icine girdiyse:)

2 yorum:

  1. Canım ne de iyi yapmışsınız.Bazen kendi başına kalmak da güzel.Bende Emin'le tek başıma gezmeyi severim:))Ganimetlerde iyiymiş yani:))

    YanıtlaSil
  2. kizim dursa da her zaman ciksam,ben de severim yalniz takilmayi yoksa ama biraz daha sabretmek gerek galiba canim...

    YanıtlaSil