sen benim karanfilimsin....

sen benim karanfilimsin....
hayat seninle guzel...

Lilypie Third Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sayfalar

16 Mayıs 2010 Pazar

ac kapiyi bezirgan basi:)

Bugunlerde iyice bir sekerpare kivamini aldi benim cimcime kizim.bir cilve bir naz! ah ahh bu kizlar nasil sevdirecegini cok iyi biliyor kendini...bu ara kapilara takti,habire gidip kapiyi kapatmak istiyor,sonra da acip tekrar kapatmak.. yeni oyunu bu..kapiyi kapatiyor eliyle koluna uzanip acmaya calisiyor,tabiiki ulasamiyor kapi koluna bu defa basliyor aglamaya,bana donup gel ac dercesine birseyler soyleniyor:)gidip aciyorum,tekrar kapatip tekrar agliyor... yani kizim hem aglar hem oynarim modunda kapilarla ugrasip duruyor iste...

7 yorum:

  1. aman dıkkat ellere..
    kotu bır tecrube yasamasın sonra..

    YanıtlaSil
  2. maşallah cimcimeye! o kolları ısırmalı :)

    YanıtlaSil
  3. dogru diyorsun gulcan,benim de korkum o..gozum ustunde ama nasip artik...

    sumeyyecim cidden yaz gelince kollar acikta insanin hep isirasi geliyor..

    YanıtlaSil
  4. Canımcım maşallah barekallah çok tatlı akşam çok sevdirmedi ama idare edicez artık:)))Kapı kapanmasını önleyen aparatlar öneririm :)))

    YanıtlaSil
  5. aygul teyzesi sizde uyku vakitlerinde goruyorsunuz hep kizimi ya:(( sekerliklerini gosteremedik size:)kapi aparatlarindan var da ona da sinirleniyor,kapansin sonra acilsin istiyor hanimefendi:)

    YanıtlaSil
  6. ayy kıyamam ben sana açamıyor musun sen kapıları :)Cimcime senii :)
    Ahh ahh bu kapı severlerle uğraşmak zorlaşıyor gitgide,Ahmet Akayda bayılıyor kapılarla oynamaya..Açık görmesin hemen kapatıyor :) birde üzerinde anahtarı varsa değmeyin keyfine :))

    YanıtlaSil
  7. sorma zeynep teyzesi nasil sinirleniyor kapiyi acamayinca:( aman anahtarlara dikkat cok korkarim ben arkadan kilitlerse ya diye!o yuzden cikardim ben simdiden tum anahtarlari...

    YanıtlaSil